Mèdia 29/05/2019

Kit Harington (Jon Neu a 'Joc de trons') ingressa a rehabilitació a causa de l'estrès

L'actor va entrar en un centre poc abans de l'emissió del final de la sèrie però s'ha fet públic ara

Ara
2 min
Kit Harington (Jon Neu a 'Joc de trons') ingressa a rehabilitació a causa de l'estrès

BarcelonaKit Harington, l'actor que durant vuit temporades ha interpretat Jon Neu a 'Joc de trons', està en un centre de rehabilitació per rebre tractament per estrès i abús d'alcohol, segons han confirmat els seus representants arran d'una noticia publicada al portal 'Page Six'. Harington, de 32 anys, porta ingressat en una exclusiva clínica de Connecticut des de fa un mes, és a dir, des d'abans que s'emetés el final de la sèrie que l'ha fet famós arreu del món.

"Kit ha decidit utilitzar aquest descans en la seva agenda com una oportunitat per passar un temps en un centre de benestar per treballar alguns problemes personals", ha assegurat un portaveu de Harington. Com a part de la teràpia per combatre l'estrès, l'actor ha rebut ajuda psicològica i ha practicat meditació.

Al llarg dels últims mesos, Harington ha parlat públicament sobre la pressió que ha sentit per formar part de la superproducció més gran de la història de la televisió. De fet, en una entrevista a la revista 'Variety' va explicar que un dels seus pitjors moments va ser quan el seu personatge moria i ressuscitava. "Sentia que m'havia de sentir la persona més afortunada del món quan, en realitat, em sentia molt vulnerable. Vaig tenir un moment molt inestable a la meva vida, com crec que li passa a molta gent quan arriba a la vintena", va confessar llavors.

Segons la informació de 'Page Six', un dels principals suports de Harington està sent la seva dona, l'actriu Rose Leslie, a qui va conèixer mentre rodava la sèrie (ella interpretava la Ygritte, el gran amor de Jon Neu). "La seva dona està sent summament comprensiva. Totes les seves persones estimades volen que descansi. Ara mateix només necessita pau i tranquil·litat", ha assegurat un amic de Harington a la publicació.

Harington no és l'únic membre del repartiment de 'Joc de trons' que ha confessat que la seva sobtada fama l'ha trasbalsat. Maisie Williams i Sophie Turner, Arya i Sansa Stark, també han explicat com la fama i les xarxes socials han perjudicat la seva salut mental. En el cas de Williams, ha denunciat que va patir 'bullying' a l'escola arran de començar a aparèixer a la sèrie de la HBO.

stats