Mèdia 12/07/2019

APIB premia un reportatge d'IB3 sobre la torrentada de Sant Llorenç

L'associació de periodistes també va premiar la periodista Marta Torres, del 'Diario de Ibiza'; la periodista Victoria Pellicer, d'Onda Cero, i la productora Offline

Ara Balears
1 min
Imatge dels premiats per l'APIB.

PalmaL'Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB) ha lliurat el IV Premi de periodisme, que reconeix la millor peça periodística de les 55 presentades, a l'equip d'IB3 TV que va realitzar un reportatge sobre la torrentada de Sant Llorenç. El premi implica una recompensa de 1.500 euros.

El guardó de premsa escrita ha estat per a la periodista Marta Torres, del 'Diario de Ibiza', per una sèrie de reportatges sobre el càncer, i en la categoria de ràdio, el premi ha estat per a Victoria Pellicer, periodista d'Onda Cero, que va elaborar un reportatge sobre els efectes de la torrentada de Sant Llorenç. En l'apartat de televisió, el premi ha estat per a la productora Offline per un documental sobre els atemptats d'ETA a Palmanova fa deu anys.

Els premis s'han lliurat aquest dijous, i la presidenta de l'APIB, Ángeles Durán, ha destacat l'"alta qualitat dels treballs presentats" i ha assegurat que per aquesta associació és "una obligació donar visibilitat al periodisme de les Balears".

stats