Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La Diada de Mallorca, un debat innecessari?

Més actualitat, en una selecció de piulades

Pere Ferrer (@selvatgi): “Dia 17 de gener no ha de ser la diada de Mallorca, ha de ser el patró de les Illes Balears. No és religió, és tradició. Visca Sant Antoni!”.

 

Andreu Caballero (@andreucaballero): “Tres-cents anys després, la recuperació institucional del 31-D com a Diada de Mallorca encara és objecte de debat...”.

 

Ignasi Serra Nicolau (@Ignasiserra86): “No té sentit plantejar-s’ho. Som el que som pel 31 de desembre. Sense aquest fet no existiríem”.

 

Cris Juanico (@crisjuanico): “Cert personal de @balearia no entén el català i m’ha enviat a la Policia Nacional per dir-me que som un maleducat per no canviar a castellà”.

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@crisjuanico, no pot ser que les empreses de serveis ens tractin pitjor per ser catalanoparlants. Ens posarem en contacte amb @balearia”.

 

Toni Perelló (@obiku78): “Avui comença el que és bo. No és fàcil ser optimista, però ho intentarem. Tota proesa té la seva gènesi en un somni... #100iment #RCDMallorca”.

 

Pep Prieto Nebot (@pepcalabona): “Avui comença la Lliga per al Mallorqueta. Sols deman als jugadors que es deixin la pell al camp. Visca el Mallorca tota una vida!”.

 

Rafel Coll (@RafelCD): “Comença el futbol, en hores el Mallorqueta... Deman un any d’alegries i tranquil·litat. Sí, sé que deman miracles”.

 

Silvia Tur Ribas (@TurRibas): “Gual de Torrella no parla de #Formentera però sobretot volem neteja, ordre, seguretat i bona imatge. Res car!”

 

Mita (@ColomaFuster): “Estic començant a sentir llàstima per segons quins diputats i exdiputades del PP. Que cutre tot. Demostren estar ben acabats! I rabiosos!”

 

Dídac Martorell (@diMartorell): “La moda de dir “Platja de Palma” a l’Arenal és culpa dels mitjans de comunicació, i tots els polítics la segueixen. Com a resident m’ofèn”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF