PalmaL'associació Art Palma Contemporani ha arrencat la temporada d'estiu de les galeries de Mallorca amb la vuitena edició de l'Art Palma Summer. La cita ofereix visites gratuïtes a més de vint exposicions.

Per tal de difondre i ampliar el coneixement dels ciutadans sobre l'art contemporani, Art Palma Contemporani també ha organitzat visites guiades gratuïtes de la mà d'experts del sector a partir de la setmana que ve i fins a mitjans juliol. A més, aquesta edició posa l'accent en la multiplicitat i la qualitat de les propostes expositives que inclouen artistes d'àmplia trajectòria, amb recorreguts internacionals, però també artistes emergents i del context local.

L'Art Palma Contemporani és l'associació de galeries d'art contemporani de Palma. Des de la seva fundació en 2004, l'associació treballa amb l'objectiu de potenciar la vida cultural de Mallorca i acostar a la ciutadania propostes artístiques. Actualment està formada per les galeries: ABA Art Lab, Baró, CCA Andratx, Fran Reus, Kewenig Palma, L21 Gallery, Galeria Maior, Galeria Pelaires, Pep Llabrés Art Contemporani i Galeria Xavier Fiol. 

Càrrecs polítics i galeristes han assistit a l'obertura de l'Art Palma Summer
La pintura és una de les expressions protagonistes de l'exposició
Polítics i assistents han pogut escoltar l'explicació artística de la galeria Fran Reus
Els visitants han pogut gaudir amb tranquil·litat de les obres
L'esdeveniment acull més de vint exposicions entre diverses galeries
Una mostra de l'obra de Markus Lüpertz a la galeria Kewenig
stats