Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Quin fàstic de missatges i de ‘whatsapps’

1. Rumor

Dijous, la notícia era que Tito havia ingressat a la Quirón. A partir d’aquí, el que va passar a través de xarxes socials i missatgeria de mòbil va ser tan indignant i fastigós que, amb el cap fred, caldrà una reflexió. El 99% dels mitjans van estar a l’altura, molts ciutadans en canvi van perdre el nord.

2. Contrastar

Gent que escrivia que tenia un fill que anava a l’escola amb un nebot i ho aprofitava per publicar un decés que no s’havia produït. Gent que deia que una filla treballa a la clínica i que publicava la mateixa barbaritat. I si ho contrastem? I, en qualsevol cas, i per damunt de tot, respecte absolut a la família.

3. Comunicació

Com que aquí s’aprofita tot, fastigosament, n’hi havia que demanaven dimissions perquè el departament de comunicació -que ho fa tot malament- tapava un fet que deien que s’havia produït. I, esclar, el fet no era cert i no hi havia res a comunicar. La imbecil·litat, en espiral, no té límits. Vomitiu.

4. WhatsApp

Després hi ha l’altre whatsapp o mail que, interessadament i viralment, em fa l’efecte que l’hem rebut gairebé tots. Amb la premissa que el Tata plega, es donen per bones difamacions sobre Messi, Qatar i el nou Camp Nou o sobre la vida privada -i sexual- de Rosell. I es menteix sobre el seu matrimoni.

5. Prou

Esportivament, socialment o econòmicament pot haver-hi socis que vulguin un canvi i que reclamin eleccions. Però no tot s’hi val. Mentir, engegar ventiladors amb tanta merda inventada pel sol fet de desgastar no és el Barça que volem. Si volen dir-ho en veu alta, que donin la cara. Fora caputxes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF