Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Em demanen que em Mulli...

1. Eleccions

Diferents lectors, per diversos canals, em demanen que em mulli sobre els canvis que calen al Barça. Ni que sigui ras i curt com exigeixen aquests penals, ho provo. Jo, de Bartomeu, convocaria eleccions. Pels estatuts està legitimat fins al 2016, però potser abaixaria el suflé.

2. Bartomeu

L’actual president es va equivocar ensenyant el contracte de Neymar. Li va servir per guanyar l’etiqueta de la transparència però va doldre al vestidor i va donar arguments a la caverna. Dit això, em sembla un president honrat, valent i que redreçarà el rumb.

3. Zubizarreta

Com a bon porter, es creix sota la pressió. La decisió més difícil de la història esportiva recent del Barça la va prendre amb matrícula d’honor: en lloc de Pep, Tito. Ara, amb temps per planificar i sense un vestidor que es blindava en els títols, pot fer un equip nou.

4. Martino

Pep, Mou, Simeone i Ancelotti són a semifinals amb un futbol que és el seu. Han imposat el criteri propi al club on són. Martino va arribar just per arrencar el curs i va intentar que l’equip corregués a canvi de menys control. Ni jugadors ni premsa l’hi van permetre. I bona nit...

5. Messi

Leo, com la resta del vestidor, ha patit molt l’adéu de Vilanova. Al cop dur s’hi van sumar les molèsties i la lesió. I Hisenda. I un Mundial que el pressiona. Després del seu retorn explosiu del gener, ha tingut una davallada lògica. Però esclar que Messi s’ha de quedar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF