Barça
Esports 14/08/2023

Xavi explota: "Aquest producte Lliga és una vergonya, les mans de Gavi són inventades"

El tècnic egarenc, expulsat a Getafe, culpa l'àrbitre de l'empat del Barça en el debut a la Lliga

2 min
Xavi Hernández, abandonant el camp del Getafe després de ser expulsat

BarcelonaXavi Hernández no s'ha mossegat la llengua després de l'empat del Barça a Getafe, un partit condicionat per l'actuació de l'àrbitre, Cesar Soto Grado, que no ha assenyalat un penal favorable als blaugranes al temps de descompte malgrat revisar l'acció al VAR. "Si aquest és el producte que ven la Lliga, és una vergonya", ha dit l'egarenc.

El tècnic blaugrana ha repetit el discurs, indignat, als diferents mitjans de comunicació. Malgrat que el seu posat era serè, les paraules eren contundents, i les repetia sense embuts tant a DAZN, com a TV3, com a la sala de premsa del Coliseum Alfonso Pérez. "Si venem el producte Lliga amb aquest partit és trist. L'àrbitre ha permès massa, se li ha anat el partit de les mans completament. Ho ha vist tothom", ha dit d'entrada, per afegir després el qualificatiu de vergonyós en relació a l'actuació del col·legiat de La Rioja.

"No em va agradar la reunió que vam tenir amb els àrbitres. Van dir que anirien menys al VAR, i no entenc per què. Van dir que entendrien més els entrenadors, que saben que estem amb tensió, i a la primera de canvi m'expulsen. A l'àrbitre només li he dit que estava permetent massa", ha comentat Xavi.

Xavi es queixa pel penal que no ha indicat l'àrbitre per les "mans inventades" a Gavi

No només això, també ha dit que, en el penal que Cesar Soto Grado ha anat a revisar al VAR i que posteriorment no ha concedit, "s'ha inventat les mans de Gavi". Unes declaracions que, pel seu contingut, li podrien costar una sanció extra. Per l'expulsió, amb vermella directa, Xavi ja s'estarà dos partits sense asseure's a la banqueta.

Xavi no ha estat l'únic jugador indignat amb el col·legiat. També Frenkie de Jong hi ha dit la seva. En aquest cas, sobre el temps afegit: "Nou minuts extra poden semblar molts, però només a la segona part n'han perdut 25 o 30, que és una vergonya".

stats