Esports 26/04/2016

Víctor Sánchez: "Estem en aquesta situació perquè ens ho mereixem"

El migcampista ha manifestat que la venda del club i el canvi d'entrenador poden haver afectat l'equip

Roger Requena
1 min
Víctor Sánchez en roda de premsa

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez s'ha mostrat autocrític amb l'estat pel qual passa l'equip blanc-i-blau, a cinc punts per sobre del descens. "Estem empipats, frustrats pel que va passar l'altre dia, però hem de canviar aquesta mentalitat. Estem en aquesta situació perquè ens ho mereixem", ha apuntat un dels capitans espanyolistes.

El de Rubí ha negat que el problema sigui "de qualitat de grup", i ha assegurat que vol que la gent s'adoni que l'equip "és millor del que sembla". Per a aconseguir-ho, però, ha explicat que "cal treballar l'aspecte mental, estem una mica bloquejats".

Sánchez ha qualificat els tres partits que els resten com "una mena de play-off de descens" en el qual parteixen "amb cert avantatge". El migcampista també ha deixat clar que "no ha estat un any fàcil", i ha posat en dubte els canvis que s'han viscut a nivell institucional: "No sabem si hagués estat millor la venda del club a final d'any, i un canvi d'entrenador a meitat de curs tampoc és bo".

stats