Hoquei Patins
Esports 08/01/2013

El Vic pot aconseguir matemàticament el bitllet de Copa del Rei si derrota a casa el Lloret

La jornada 13 de l'OK Lliga es completa amb dos partits més: el Noia-Igualada i el Mortiz Vendrell-Fergo Aisa Sant Feliu

Jordi Graell
1 min

VendrellAquest dimarts a les 21.00 es disputen els tres últims partits corresponents a la 13a jornada de l’OK Lliga, on destaca el partit del CP Vic contra el CH Lloret, ja que una victòria dels vigatans els donaria el bitllet per ser a la Copa del Rei que es disputarà a Oviedo a principis de març.

Qui també voldrà ser a la capital asturiana són el Noia i l’Igualada, que s’enfronten a la Capital del Cava per seguir amb opcions de classificar-se per la Copa, en un partit important sobretot pels sadurninencs, ja que en cas de derrota s’acomiadarien matemàticament d’aquesta possibilitat. Qui no podrà ser en aquest partit és l’entrenador local Ferran López, que va ser castigat amb dos partits de sanció per desconsideracions amb els àrbitres del Barça-Noia, tot i que finalment només haurà de complir un partit de suspensió.

A la mateixa hora que els altres dos partits, el Moritz CE Vendrell rep la visita del Fergo Aisa Sant Feliu amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts després d’una ratxa negativa de quatre derrotes consecutives.

stats