BARÇA
Esports 09/05/2016

Vermaelen rep l'alta mèdica i esterà disponible de cara als últims dos partits de la temporada

El belga ha sigut la novetat en la sessió de recuperació que el Barça ha fet aquest dilluns al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper

Joan Aureli Racih
1 min
Vermaelen durant l'entrenament amb l'equip dilluns al matí

BarcelonaEl Barça ha començat a preparar l'última jornada de lliga el matí de dilluns amb un entrenament de recuperació. La principal novetat, ha sigut el retorn de Thomas Vermaelen, que un cop superada la lesió, s'ha tornat a posar a les ordre de Luis Enrique. El belga ha rebut l'alta mèdica després d'haver-se recuperat d'una elongació al soli de la cama dreta que va patir el passat 11 d'abril.

Després de la victòria al derbi, el tècnic asturià ha començat a preparar la setmana que decidirà el títol de Lliga. El proper dissabte 14 de maig, els blaugrana buscaran la victòria al camp del Granada CF (17.00 hores, C+Partidazo), que acaba de certificar la salvació, per aixecar el segon títol del lliga consecutiu. Luis Enrique ha donat descans a l'equip dimarts i dimecres i tornarà a la feina dijous.

A part de Vermaelen, l'entrenador blaugrana ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles del primer equip i ha completat l'entrenament amb Gumbau, Kaptoum i Cámara, del Barça B, i amb Mujica, del Juvenil A.

stats