Futbol
Esports 23/09/2013

Tres partits de sanció a Balotelli per insults i amenaces a l'àrbitre

El davanter del Milan va proferir "expressions injurioses i intimidatòries" a l'àrbitre en el partit contra el Nàpols

Efe
1 min
Balotelli escridassa l'àrbitre després de ser expulsat

RomaMario Balotelli ha sigut sancionat amb tres partits per haver insultat i amenaçat l'àrbitre del partit que el seu equip va disputar aquest diumenge contra el Nàpols i que va acabar amb victòria dels napolitans per 2-1.

El jutge esportiu Gianpaolo Tosel ha sancionat el futbolista després de la doble amonestació que va rebre en el partit per "comportament incorrecte" cap a un jugador rival i per "protestes" als àrbitres, segons explica la Lliga de futbol italiana en un comunicat.

Al partit de sanció per la doble amonestació se sumen altres dos partits per, en el moment de l'expulsió, haver dedicat a l'àrbitre "expressions injurioses i intimidatòries". Alguns companys fins i tot van haver de subjectar-lo.

Balotelli, autor de l'únic gol del Milan, ja havia estat amonestat en el minut 58 del partit amb targeta groga per una falta comesa sobre un rival.

El Milan, a més, va ser sancionat amb un partit sense espectadors a la zona de la grada de San Siro en què se situen els seus aficionats ultres per haver dirigit als seguidors del Nàpols càntics per insultar l'origen meridional dels napolitans.

stats