ESPANYOL
Esports 14/07/2015

El traspàs de Christian Stuani al Middlesbrough es tancarà aquest dimecres

L'acord és total i només falta redactar la documentació del traspàs, per valor de 3 milions d'euros, tot i que l'Espanyol només en cobrarà mig milió

Martí Molina
1 min
Christian Stuani, davanter de l'Espanyol / RCDE

BarcelonaChristian Stuani serà oficialment jugador del Middlesbrough aquest dimecres. L'acord entre l'Espanyol, el jugador i el club anglès, per un valor de 3 milions d'euros, és total i només falta redactar la documentació. Un tràmit que no s'ha pogut enllestir aquest dimarts i que es completarà aquest dimecres, segons fonts del conjunt blanc-i-blau.

El futbolista uruguaià, amb passaport italià, va arribar a l'Espanyol provinent del Reggina (després de jugar cedit a l'Albacete, el Llevant i el Racing de Santander), i l'entitat periquita en va adquirir el 50% dels drets federatius. Aquest fet provoca que, del total ingressat, l'Espanyol només en cobri la meitat (1,5 milions), als quals cal restar el deute que el club català té amb el Reggina (un milió). Entre una cosa i l'altra, l'Espanyol ingressarà a caixa uns 500.000 euros.

El traspàs de Stuani és una de les operacions que quedava pendent a l'Espanyol. L'altra és el traspàs de Kiko Casilla al Reial Madrid. En aquest tema, segons expliquen fonts del club blanc-i-blau, l'Espanyol està pendent de rebre una nova oferta per part del Madrid després de refusar la proposta inicial de 4 milions d'euros. L'entitat periquita espera una proposta que s'acosti als 10 milions, la quantitat que els blancs haurien de pagar per aconseguir els serveis del porter.

stats