Bàsquet femení
Esports 04/07/2015

L'Spar Citylift Girona topa a la fase de grups amb el campió i el subcampió de l'Eurolliga femenina de bàsquet

Aquest dissabte, a Munic, s'ha celebrat el sorteig, que determina que les gironines s'enfrontaran al Praga de Laia Palau i a l'Ekaterinburg rus de Sílvia Domínguez

Ara
1 min
Les jugadores de l'Spar Citylift Girona, celebrant el triomf a Salamanca / FEB

BarcelonaDifícil sorteig per a l'Spar Citylift de Girona de cara a l'Eurolliga femenina de bàsquet, que arrencarà el 14 d'octubre. L'equip gironí, que finalment va poder accedir directament a la fase de grups després de la rectificació de la Federació Espanyola de Bàsquet, ha quedat enquadrat en un grup molt dur, el B, en el sorteig realitzat aquest dissabte al migdia a Munic.

L'Spar Citylift haurà d'enfrontar-se a tres rivals especialment complicats, com són el campió d'Europa, el Praga de la barcelonina Laia Palau, i el subcampió, l'Ekaterinburg rus, on hi ha Sílvia Domínguez. Al grup també hi haurà un segon equip rus Nadezha Orenburg, que ara entrena l'antic tècnic de les gironines, Roberto Íñiguez, que les va fer campiones.

Al grup B també hi haurà els campions francès (Bourges), polonès (Wisla Cracòvia) i belga (Castors Braine). També hi haurà el subcampió turc (AGU Sport). L'accés a quarts és exclusiu per a les quatre primeres classificades. Les catalanes començaran la competició a la pista del Nadezha Orenburg el 14 d'octubre. El sorteig ha despertat l'esperit més competitiu del club.

stats