1a divisió
Esports 23/01/2011

El Saragossa somnia amb una victòria contra el Deportivo que el tregui del descens

Els aragonesos, que la setmana passada van derrotar el Llevant, busquen una nova victòria que els tregui del descens; on hi són des de la 4a jornada de Lliga

Redacció
1 min

SaragossaEl Saragossa somnia en aconseguir una victòria contra el Deportivo per poder sortir de la zona de descens, d'on no en surt des de la quarta jornada de Lliga.

Seria una bombolla d'oxigen per un equip amb problemes econòmics, que acumula deutes als jugadors i que no s'ha pogut reforçar -malgrat la necessitat esportiva de fer-ho- aquest hivern. Potser per tot això, Javier Aguirre, entrenador dels aragonesos, ha optat per fer tots els entrenaments de la setmana a porta tancada.

Pel partit, el mexicà podria fer algun canvi respecte l'onze que es va imposar al Llevant la setmana passada. El canvi més evident pot ser el de Nico Bertolo, que ocuparia un lloc a la banda en substitució de l'holandès Said Boutahar.

Aquest, però, també és un partit important pel Deportivo. Tot i que els gallecs estan a la zona mitja, són conscients que una derrota els acostaria al pou de la classificació i més tenint en compte que es produiria contra un rival directe en la teòrica lluita per evitar el descens. I és que l'equip tan sols ha guanyat un partit aquest 2011 -el primer- i després ha encadenat 4 derrotes consecutives entre Lliga i Copa.

Per aquest partit, Lotina repetirà la defensa de 5 homes de la setmana passada amb Dani Aranzubia sota els pals. De la resta de l'equip, el tècnic no n'ha volgut donar més pistes, tot i que s'espera que Lassad Nouioui i Adrián López siguin els referents atacants.

stats