Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 07/04/2018

Laprovittola esborra l’ansietat de la Penya

El base lidera el primer triomf fora de casa (86-92)

àlex Gozalbo
2 min
Laprovittola esborra l’ansietat de la Penya

BadalonaEl primer triomf com a visitant del Divina Seguros Joventut no podia arribar en millor moment. La Penya va superar el Tecnyconta Saragossa (86-92) i va sumar el seu segon triomf consecutiu. L’equip verd-i-negre va recuperar un desavantatge de nou punts i es va apropar al RETAbet Bilbao Basket, el San Pablo Burgos i el Reial Betis Energía Plus, que juguen aquest diumenge.

Nico Laprovittola va ser el gran heroi del conjunt badaloní. L’argentí, que dimecres va anar al Camp Nou per veure Leo Messi en directe, va anotar 23 punts i va controlar el partit des del primer minut. El base, que es va atrevir a fer passar la pilota per sota de les cames d’un rival, va transmetre molta tranquil·litat i va dominar l’escenari amb autoritat. “Creiem en la filosofia de treballar i la practiquem. Hem patit molt, però ara hem de celebrar aquestes dues victòries. Els resultats no ens van acompanyar, però l’equip sempre ha estat viu. Aquesta situació l’hem de tirar endavant entre tots”, va dir Laprovittola. “Els seus últims cinc minuts a Saragossa són de clinic ”, va sentenciar Carles Duran. L’entrenador de la Penya es va mostrar molt satisfet per la feina dels seus jugadors. “Només hem guanyat un partit, però estem contents perquè portem temps patint i mereixem victòries així. El nou repte és aconseguir la tercera victòria seguida, però el que importa és la línia ascendent que està tenint l’equip. Crec que això pot tirar endavant”, va opinar.

L’altre protagonista del dia va ser Tomasz Gielo. El polonès va acabar amb 5/6 en triples (20 punts). “És una victòria molt important per a nosaltres. Ara hem de lluitar per tots els partits que queden”, va reconèixer.

Juanan Morales va viure el triomf en directe. “Era una victòria necessària. Estic molt content per l’equip, que ha continuat treballant quan les coses no sortien bé. Esperem que la dinàmica hagi canviat definitivament i que siguem capaços de tancar els partits com hem fet a Saragossa. La gent està amb l’equip i continua creient en els jugadors”, va assegurar el president. El triomf va coincidir amb l’aniversari del capità, Albert Ventura.

stats