Motociclisme
Esports 11/09/2013

Luis Salom i Maverick Viñales faran el salt a Moto2 amb l'equip de Pons

Els dos pilots, que s'han compromès per a les pròximes dues temporades, són les apostes de l'equip Tuenti HP 40 després de la marxa de Pol Espargaró i Tito Rabat

Ara
1 min

BarcelonaL'equip Tuenti HP 40 de Moto2 ha confirmat que Luis Salom i Maverick Viñales seran els seus pilots la temporada que ve i la pròxima. Els dos pilots faran el salt a la categoria de plata i s'han compromès per al 2014 i 2015 i substituiran Pol Espargaró, que farà el salt a MotoGP, i Tito Rabat.

"És un orgull incorporar-me a l'equip de Pons, i també una responsabilitat, pels resultats que ha tingut aquest equip i els pilots que han passat per aquí. Això em motiva més per treballar dur i seguir creixent com a pilot", ha comentat Viñales.

D'altra banda, Salom ha assegurat que "és un honor defensar els colors de Pons en una categoria tan exigent com la Moto2". "Estic segur que amb ells faré els passos necessaris per establir-me el més aviat possible en la nova categoria".

Pons ha definit Salom i Viñales com "dos pilots ràpids, ambiciosos, competitius i amb un talent natural per anar en moto".

stats