2a divisió
Esports 04/05/2014

El Sabadell només pot salvar un punt contra un Mirandés amb inferioritat (2-2)

Anibal, de penal, ha marcat el gol de l'empat al minut 60, però els arlequinats no han aprofitat jugar mitja hora amb un jugador més

Ara

BarcelonaEl Sabadell només ha pogut treure un punt del camp del Mirandés malgrat jugar durant mitja hora amb un futbolista més (2-2). Un punt que deixa l'equip arlequinat amb vuit punts de marge respecte al descens, a falta de cinc jornades, però que també els manté a tres del 'play-off' d'ascens.

El partit ha començat bé per als arlequinats, ja que Cristian ha aconseguit avançar els de Miquel Olmo al minut 7. Però en dos córners el Mirandés ha pogut capgirar el marcador. D'una banda, amb un cop de cap de Garmendia (min 27), i després amb una rematada en pròpia porteria de Llorente (min 31).

A la segona meitat el Sabadell ha pogut empatar gràcies a un penal que ha transformat Anibal (min 60) i que a més a més ha significat l'expulsió de Flaño, perquè era l'últim home. Però malgrat jugar amb superioritat numèrica els arlequinats ja no han aconseguit cap altra diana.