BARÇA
Esports 07/09/2016

Ronaldinho: “He tingut una carrera de somni”

El brasiler és l'estrella en la inauguració de l'oficina comercial del Barça a Nova York

Rut Vilar
2 min
Ronaldinho fent el xut d'inauguració de la nova oficina del Barça a Nova York

Nova YorkSens dubte, l’estrella dels actes que el Barça celebra aquests dies a Nova York amb motiu de l’obertura d’una oficina pròpia a Manhattan, ha estat Ronaldinho. La vintena d’aficionats que feia guàrdia dimarts a la porta del 250 de Park Avenue, on el club ha obert la seu, s’hi van acostar, sobretot, per veure el brasiler (que va marxar per la porta del darrere) i també els nanos de l’Escola 129 del Bronx, on el club va presentar un acord de col·laboració amb el departament d’Educació de Nova York mitjançant el projecte JocNet, corrien darrere el Gaúcho per fer-s’hi fotos o demanar-li autògrafs.

Als 36 anys, el davanter veu a prop la retirada i diu que voldria centrar-se en projectes “relacionats amb la música” i les escoles de futbol que ha obert arreu del món. “És probable que aquest sigui el meu últim any com a futbolista”, va confessar, “però estic content perquè he tingut una carrera de somni. He guanyat tots els títols i he jugat amb els millors”.

Ser recordat com un jugador que amb el seu somriure va canviar la història Barça, assegura el brasiler que és una de les coses que més l’enorgulleix. “És molt maco escoltar aquest comentari. Amb Puyol, Rijkard i la resta vam aconseguir fer un canvi de cicle i jo estic molt content que se’m recordi amb afecte”, va dir.

De Messi, amb qui continua tenint bona relació, va destacar la “capacitat de mantenir-se com a número 1 durant tant de temps”. I a Neymar li va augurar un futur prometedor: “Ha tingut la mala sort de coincidir amb Messi, com d’altres, que s’han de conformar amb ser el número 2, però és molt jove i crec que ell també serà el millor”. Ronaldinho farà aquesta nit l’encesa dels llums de l’Empire State, un dels edificis més emblemàtics de Manhattan, que lluirà els colors blau i grana per commemorar els 10 anys de l’acord signat entre el Barça i Unicef.

stats