Koeman: "Tinc les meves idees per al futur del club, però hem d'esperar el nou president"

El tècnic blaugrana es mostra ferm amb els objectius de l'equip i demana confiança en els seus jugadors

2 min
Ronald Koeman

El Barça s'enfronta aquest diumenge (14 h, Movistar LaLiga) contra el Cadis, l'últim equip que a la Lliga ha aconseguit quedar-se els tres punts davant els blaugranes. Amb la derrota dolorosa contra el PSG al Camp Nou de fa menys d'una setmana encara molt present, Ronald Koeman es mostra ferm i demana que no es perdi la confiança en l'equip. "És veritat que després d'una derrota, encara que sigui una competició diferent, sempre és bo tenir un partit després per demostrar que podem estar millor i fer un bon resultat. Acceptem el que ens va passar, però cal que reaccionem", ha explicat el tècnic.

Tot i que confessa que la Lliga de Campions és la competició on menys opcions té l'equip, el tècnic no abaixa els braços i demana compromís als seus jugadors. "Portem una bona trajectòria a la Lliga en els últims mesos i hem de demostrar que tenim molta ambició. En el partit de tornada de la Copa, amb més efectivitat i sort, podem remuntar. Fins i tot crec que podem guanyar el PSG a casa seva. No soc negatiu i cal que seguim treballant. Som el Barça". Sense descartar cap competició, Koeman es marca fites a curt termini. "L'objectiu principal és cada partit. Aquesta és la millor forma de guanyar coses".

Els reforços, necessaris, hauran d'esperar

Després del bany de realitat a Europa, Koeman ha confessat que, en la tornada a la feina d'aquest divendres, va notar els jugadors amb la moral més baixa que altres dies. Això, però, ha explicat que no és una cosa que el preocupi. "A mi no em molesten els comentaris durs o el que diu la premsa de nosaltres. El missatge al vestidor ha estat analitzar on hem fallat per intentar millorar. Hem intentat donar ànims i buscar el sentiment d'orgull de cada futbolista per jugar al Barça. Cal lluitar amb forces per tot i demostrar que podem guanyar", ha expressat el tècnic.

Amb un equip amb força baixes, Koeman té clar quins fitxatges i canvis són necessaris per millorar l'equip. Per fer-ho, però, caldrà esperar el nou president i "asseure's a parlar del futur".

stats