BARÇA
Esports 24/07/2018

El Roma estudia denunciar el fitxatge de Malcom pel Barça

El club italià inicia una investigació després que es trenqués l'acord tancat amb el Girondins

M.m.
1 min
Monchi, director esportiu del Roma

BarcelonaEl fitxatge llampec de Malcom pel Barça pot portar cua. El Roma ha anunciat que iniciarà una investigació que pot acabar amb una denúncia contra el club blaugrana, el futbolista i el Girondins de Bordeus (club d'origen) després que es trenqués l'acord que havia tancat amb el conjunt francès.

Monchi, el director esportiu del club italià, ha donat la seva versió dels fets després de fer-se oficial el traspàs de Malcom pel Barça a mitja tarda. Ha explicat que dilluns havien tancat l'acord i que havien pactat entre els clubs fer-ho oficial, però que "mitja hora després" va rebre una trucada del Girondins i dels agents del futbolista dient que "es paralitzava el traspàs".

El director esportiu del Roma afegeix que el Barça pagava més, que ells van fer una nova oferta a l'alça i que el Barça també va apujar l'aposta. "Aquí vaig dir prou. Si un jugador vol venir al Roma, bé. Si no, tenim altres alternatives". Després d'aquesta negativa, Malcom ja tenia llum verda per incorporar-se a la disciplina blaugrana.

Per acabar, Mochi explica que té "converses" amb els agents i el president del Girondins, i que ara estudiarà si es poden emprendre accions legals. "Hem de saber si aquests documents poden tenir validesa o no". Els pròxims dies prendran una decisió.

stats