Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

Raúl Rodríguez: "El bloc s'implica i la gent es veu reflectida amb el compromís del grup"

El central de l'Espanyol diu que els jugadors menys habituals tenen ganes de reinvidicar-se en el partit contra el Sevilla

El central de l'Espanyol Raúl Rodríguez ha explicat, després de l'entrenament d'aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva, que contra el Sevilla, davant les baixes per sanció i els dubtes d'alguns jugadors que arrosseguen molèsties, els futbolistes amb poques oportunitats desitgen reivindicar-se.

"L'equip està preparat a nivell col·lectiu. També hi ha un tema personal i d'ambició individual d'alguns jugadors amb menys minuts, que voldran demostrar que poden lluitar igual que la resta", ha explicat el defensa. "Jo puc ser un d'ells. Sempre vols sumar i fer un bon partit", ha apuntat el jugador.

Com a grup, l'objectiu clar és rendir al millor nivell fins que acabi la temporada. "El derbi marca un abans i un després, però la idea segueix sent la mateixa. Aspirem a aconseguir els màxims punts possibles i afermar les nostres opcions d'ascendir a la classificació", ha dit.

Sobre les motivacions fins a final de curs, Raúl Rodríguez ha comentat que l'equip està il·lusionat per moltes raons. "Sumar, lluitar tots els partits i mantenir una imatge. A la gent li agrada el que veu al camp. El bloc s'implica i la gent es veu reflectida amb el compromís del grup", ha relatat.

Finalment, qüestionat per una suposada agressivitat de l'Espanyol davant el Barça, el defensa ha optat per girar full: "És el soroll que sempre generen els dies abans i després del derbi. T'hi acostumes. Hem de fer la digestió mediàtica pertinent i pensar en el Sevilla. Cal ser seriosos i professionals".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF