Espanyol
Esports 02/02/2013

L'Espanyol recupera Verdú i el Llevant enyorarà Ballesteros (20h)

Els blanc-i-blaus volen aprofitar el retorn del seu cervell i que els granotes perden força sense el seu líder en defensa granota

Natalia Arroyo
1 min
Joan Verdú lluita amb Borja Oubiña, en l'Espanyol - Celta

BarcelonaDos capitans tornen i un altre es perdrà el partit per lesió. Verdú, després de complir el primer cicle d'amonestacions contra el Saragossa, i Cristian Álvarez, recuperat d'unes llargues molèsties als isquiotibials, completen la llista de Javier Aguirre per enfrontar-se aquesta tarda a Cornellà-El Prat (20h, Canal+Liga/GolT) al Llevant, que perd Sergio Ballesteros per un problema al bíceps femoral.

La baixa del líder de la defensa granota és especialment sensible per a Juan Ignacio Martínez, perquè d'un total de 15 partits que el Llevant ha disputat sense el central en les últimes cinc temporades, el conjunt valencià només n'ha guanyat quatre. Amb ell al terreny de joc, el Llevant resol amb victòria el 43% dels partits i només perd el 35%. Sense Ballesters, les possibilitats de derrota augmenten fins a pràcticament la meitat.

Aquesta dada no assegura els punts a l'Espanyol, com tampoc la bona ratxa com a local del conjunt blanc-i-blau, com va recordar Aguirre en roda de premsa. Que el Llevant hagi caigut en els seus últims quatre desplaçaments tampoc serveix per a relaxació tel tècnic mexicà, que perd Víctor Sánchez i Javi López per sanció, i Cristian Gómez per lesió. El dilema d'Aguirre serà triar entre Kiko Casilla i Cristian Álvarez a la porteria, i Raúl Rodríguez i Mattioni al lateral dret.

Al bàndol granota, a més de Ballesteros, Juan Ignacio Martínez no comptarà amb Dudka, Roger Martí, ni els dos fitxatges, Acquafresca i Vyntra.

stats