RECULL D'OPINIONS
Esports 16/06/2015

"El Madrid necessita més retocs que Isabel Preysler", al recull d'opinions

La premsa de Barcelona se centra especialment en la batalla electoral a can Barça

Ara
2 min

BarcelonaMiguel Serrano, a 'Marca': "El Madrid necessita més retocs que Isabel Preysler si vol retornar la il·lusió als seus socis".

Jordi Borda, a l''ARA': "Laporta es presentarà ben acompanyat amb figures del passat recent, però Bartomeu no pot aparèixer amb Braida. Ja ha transcendit el fitxatge de l’exjugador dels anys 80 Robert per a la secretaria tècnica, però al valencià se’l coneix poc i, en qualsevol cas, puntua escassament en els actius electorals. Si no hi ha una aparença de renovació, de sacseig del projecte, de nova energia inoculada al sistema vascular de l’àrea esportiva, l’aposta per la continuïtat ho tindrà pelut".

Santi Nolla, a 'La Vanguardia': "Avui dia el Barça podria ser considerat el millor del món. Hi ha arguments per considerar-l'hi".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu': "Això no és el 2010, en què la força mediàtica va ser tan aclaparadora que hi havia gent que només coneixia un candidat, i hi havia qui pensava que no hi hauria eleccions perquè acabaria sortint per aclamació".

Josep Maria Casanovas, a l''Sport': "Bartra és un jugador estimat pels aficionats, però que no ha aconseguit guanyar-se la plaça de titular amb cap dels quatre entrenadors que ha tingut al Camp Nou. Li falta corpulència física, agressivitat i caràcter".

Lluís Foix, a 'Mundo Deportivo': "Bartomeu és el favorit si es jutja en funció dels títols i l'efectivitat d'aquest any. El que podria fer-li ombra seria Joan Laporta. La batalla es donarà entre aquests dos personatges que representen dos estils i dues maneres d'entendre la gestió del Barça. Es diran moltes coses. Però la continuïtat sembla inevitable després de tres títols d'aquest any, entre ells, la Champions".

stats