BARÇA
Esports 15/12/2014

"Si aquest any volen guanyar alguna cosa, Luis Enrique haurà d'aparcar l'estil de joc que va meravellar tot el món": el recull d'opinions de la premsa

La figura del tècnic asturià del Barça, al centre del debat d'aquest dilluns

Ara
2 min
Luis Enrique, a la banqueta / EFE

BarcelonaAquí tens un recull de les principals opinions de la premsa esportiva d'aquest dilluns:

Joan Vehils, a l''Sport'

"Crec que si aquest any volen guanyar alguna cosa, Luis Enrique haurà d'aparcar l'estil de joc que va meravellar tot el món i proposar en cada partit el que realment pensa. Si no ho fa, si no creu en el que fa i juga com a Getafe, acabarà sortint en globus".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"Al bombo de la Champions hi ha tres grans per al Barça: Juve, City i Arsenal. Que toqui qualsevol dels tres. El projecte de Luis Enrique necessita proves potents".

Joan Beumala, a 'L'Esportiu'

"Tot i que el potencial de la plantilla és força més limitat del que ens volen fer creure, jo estic convençut que en la Champions, la competició més important, la que més motiva els jugadors i de la qual avui se sortegen els vuitens, tenim molt recorregut".

Tomás Roncero, a l''As'

"Cristiano ha fet més gols (25) que el póker de luxe del Barça: Messi (13), Neymar (11), Luis Suárez (0) i Iniesta (0). Cristiano porta més gols que tots ells junts. És el que més gols fa, el que més passades dóna, el que més espectacle garanteix".

Lu Martín, a 'El País'

"Agitador per naturalesa, la imatge del Luis Enrique jugador té molt a veure amb la del Luis Enrique entrenador. L'asturià és un tècnic tan intervencionista que el Barça s'assembla cada vegada més a Luis Enrique. Des de la sorpresa, busca i troba més dinamita a la davantera que joc. Explica poques coses i reitera que res del que fa és producte de la improvisació, que tot té la seva raó de ser".

Sergi Pàmies, a 'La Vanguardia'

"L'estil de la junta de Josep Maria Bartomeu ja ha demostrat que fuig del cos a cos populista, de l'incendi recreatiu i de l'estirabot reactiu. Aquesta opció de gestió de baixa intensitat pública té un risc. Quan, per les raons que siguin, l'equip planteja dubtes entre els culers normals (encara que això de culer normal deu ser un oxímoron) i el club no té un argumentari que transmeti confiança en una certa idea –demostrable– de projecte futbolístic, el barcelonisme es debilita".

Ernest Folch, a 'El Periódico'

"Quan només importa el marcador, tot comença i acaba en la piloteta. El resultat és un tècnic insegur que cada vegada que perd es posa a la defensiva i un club que s'ha tornat més fràgil, perquè ho fia tot en el següent partit. Justament l'escenari que volíem evitar".

stats