Futbol Català
Esports 28/04/2011

La Pobla de Mafumet engega una campanya social per empènyer l'equip a la promoció d'ascens

Sota el títol "Un poble, un somni, fer el play-off. Comptem amb tu!", l'equip grana busca el suport de la seva gent en els dos darrers partits a casa

Redacció
1 min
La presentació de la campanya a la sala de premsa del club

La Pobla de MafumetL'actual és la quarta temporada de La Pobla de Mafumet a Tercera Divisió i el club grana busca ara l'ascens a Segona B amb el recolzament del Nàstic de Tarragona, equip del qual és filial. De les tres jornades que resten de calendari, les dues properes viuran un partit de La Pobla a casa, de forma consecutiva. Premià i Amposta seran els rivals a superar abans de tancar la temporada a domicili a l'estadi de l'Europa.

Per aquest motiu, l'entitat pobletana ha engegat una campanya per engrescar als aficionats del seu territori a assistir al camp en aquests dos partits que seran de portes obertes per qualsevol aficionat i que es jugaran tots dos en l'horari habitual del club: diumenge a les 12 del migdia.

El president del club, Josep Mir, va declarar durant la presentació de la campanya que la seva entitat està "davant una ocasió històrica. Ara és el moment d'aconseguir viure un play-off que aquest municipi es mereix". El tècnic del primer equip, Kiko Ramírez, va destacar que els seus jugadors "necessiten el suport de la gent. És importantíssim que els aficionats omplin el camp i siguin el dorsal número dotze". La roda de premsa també va comptar amb el directiu esportiu del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Nogués i el director del futbol base del conjunt grana, Yago Aguilar.

stats