FUTBOL CATALÀ
Esports 20/05/2013

El Tenerife, rival de L'Hospitalet a la fase d'ascens a Segona A

El Lleida jugarà contra el Leganés amb la tornada a terres madrilenyes

Ara
1 min

BarcelonaEl Tenerife serà el rival del CE L'Hospitalet en el play-off d'ascens a Segona. Qui guanyi aquest duel pujarà directament, i el perdedor encarà podrà seguir jugant les eliminatòries d'ascens. L'anada serà a L'Heliodoro Rodríguez i la tornada a terres catalanes. El Tenerife va ser el botxí del Badalona la temporada passada.

Els quatre campions dels quatre grups de Segona B (Tenerife, Alabès, L'Hospitalet i Jaén) juguen entre ells per aconseguir dos ascensos directes. Els perdedors es sumaran als guanyadors de les eliminatòries entre els altres equips classificats pel play-off per jugar la segona fase.

La primera fase de les altres eliminatòries ha emparellat el Lleida, quart del grup II, amb el Leganés, segon classificat al grup I. El Lleida necessita guanyar tres eliminatòries per pujar a Segona A.

També s'haurà de jugar la promoció de descens a Tercera amb la presència de quatre equips, un d'ells el Constància mallorquí. Els altres, el Villanovense, el Zamora i el Saragossa B. Tres d'aquests quatre equips baixaran. Els duels són Zamora-Villanovense i Constància-Saragossa B.

Eliminatòries entre campions de grup:

Jaén-Alabès

Tenerife-L'Hospitalet

Play-off:

Caudal de Mieres-Cartagena

Lleida-Leganés

Alcoià-Eibar

Lucena-Huracán de València

Llevant B-Athletic Club B

Oviedo-Albacete

stats