Espanyol
Esports 26/06/2014

Perarnau: "Caicedo és una opció complicada, però esgotarem les opcions"

Durant la presentació de Salva Sevilla, el director esportiu de l'Espanyol ha repassat altres casos de futur de l'equip

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatEl director esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, ha reconegut aquest dijous l'interès del club català en l'atacant equatorià Felipe Caicedo i, encara que ha reconegut que la seva incorporació "és una opció complicada", esgotaran les opcions mentre existeixi alguna opció.

Caicedo és un vell anhel en els despatxos del Power8 Stadium i es tracta d'un futbolista de referència que el tècnic, Sergio González, desitja incorporar per a la temporada que ve. L'equatorià, de la seva banda, ha mostrat públicament la seva il·lusió per vestir la samarreta blanc-i-blau, encara que l'operació es preveu complicada.

Situació dels cedits

Amb relació a la situació dels futbolistes cedits, el director esportiu ha avançat que l'atacant Christian Alfonso, que la passada campanya va militar en l'Alcorcón, "començarà de zero" en la pretemporada i podrà guanyar-se un lloc a la plantilla.

Un destí diferent espera als futbolistes Cristian Gómez, cedit al Madrid Castella, i a Sergio Tejera, en préstec a l'Alabès, ja que el club blanc-i-blau ha informat als dos jugadors, que van sortir de l'Espanyol en l'anterior mercat d'hivern, que deuen buscar-se equip per al següent curs.

stats