BÀSQUET
Esports 28/10/2017

La Penya vol estrenar-se contra el Betis

Els de Diego Ocampo encara no han sumat cap victòria a la Lliga Endesa

Efe
1 min
La Penya vol estrenar-se contra el Betis

BarcelonaEl Divina Seguros Joventut afronta aquest diumenge (12.30 h, Movistar+) un partit decisiu a l'Olímpic de Badalona contra el Reial Betis en què intentarà sumar la primera victòria a la Lliga Endesa amb el nou fitxatge, Maalik Wayns, a la pista. L'arribada d'aquest anotador ha d'ajudar l'equip de Diego Ocampo a elevar el nivell per trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives davant d'un rival que tampoc s'ha estrenat. Una nova ensopegada igualaria la mala arrencada de l'equip verd-i-negre de la campanya passada, i el deixaria en una situació molt complicada, ja que s'enfronta a un rival directe per evitar el descens de categoria.

Diego Ocampo espera que la parella Maalik Wayns-Patrick Richard, que la temporada passada van coincidir al Macabi Rishon israelià, elevi el potencial ofensiu de l'equip. Els verd-i-negres hauran de ser més forts en el rebot defensiu davant d'un rival que si en alguna posició està sent fort és en la de pivot, amb el congolès Nobel Boungou-Colo com a gran referent al costat de l'ex-NBA Ryan Kelly. L'interior Jerome Jordan no ha trobat encara el complement dins la pintura, tot i que el jove suec Simon Birgander va estar a un nivell més que acceptable en l'última jornada de Lliga.

Els badalonins podrien quedar-se fins i tot sense un dels seus pivots, el lituà Saulius Kulvietis, a causa d'un esquinç al turmell esquerre. Si es confirma aquesta baixa, Kulvietis s'uniria al nord-americà Alex Ruoff a la llista de baixes. Durant el partit, però, no hi haurà excuses contra el Betis. L'amenaça dels andalusos és real, i la temporada passada ja van aconseguir la victòria a l'Olímpic (88-94).

stats