Els 8.000 participants de la Mallorca 312 rodaran al costat de Joaquim 'Purito' Rodríguez

Com és tradició en cada edició, la prova cicloturista ret homenatge a un exciclista professional amb el prestigiós dorsal 312, que anteriorment també han lluït Miguel Indurain i Perico Delgado, entre d'altres

Com es tradició en cada edició, la Mallorca 312 ret homenatge a un exciclista professional amb el prestigiós dorsal 312, símbol de la duresa i exigència que caracteritza la marxa. En la IX edició de la Mallorca 312, els participants podran rodar al costat del dorsal d’honor Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, un dels grans corredors de la història recent del ciclisme. 

En el nou recorregut de 312 quilòmetres hi ha més muntanya que a la tradicional volta a l'illa amb la inclusió de dos nous ports: el de Galilea i es Grau de Superna, a la serra de Tramuntana.

El carismàtic ‘Purito’ Rodríguez torna a dur un dorsal per completar els 312 quilòmetres de recorregut que proposa la marxa. No estarà sol perquè amb ell rodaran el habituals Pedro Horrillo i Joseba Beloki, que anteriorment varen ser homenatjats amb el dorsal 312 i des d’aleshores hi tornen cada any.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF