Futbol
Esports 23/10/2013

El pare d'Iniesta, content amb la supervivència de l'Albacete

José Antonio Iniesta ha signat un acord amb l'empresari José Miguel Garrido que assegura la continuïtat del club manxec

Ara
1 min

BarcelonaEl pare d'Andrés Iniesta, José Antonio Iniesta, ha assegurat aquest dimecres que està "molt feliç" per l'acord que ha signat amb l'empresari madrileny José Miguel Garrido, el qual assegura la supervivència de l'Albacete com a club de futbol.

De fet, tant el pare del màxim accionista del club com José Miguel Garrido han confirmat que presentaran una candidatura conjunta a la Junta d'Accionistes que es celebrarà aquest dijous i que té com a objectiu establir un nou Consell d'Administració.

Tot fa preveure que l'empresari madrileny sortirà elegit com a nou president de l'entitat manxega, ja que Andrés Iniesta ha delegat les seves funcions. És a dir, que Garrido es presentarà com a candidat amb el cinquanta per cent de les accions que s'han retirat per l'assemblea i amb l'objectiu d'aconseguir una "estabilitat financera i econòmica".

Amb tot, José Antonio Iniesta ha recordat que va arribar fa dos anys "amb la intenció d'ajudar que no desaparegués l'Albacete" i que, "malgrat els problemes econòmics", no ha abandonat l'entitat castellanomanxega "com si han fet altres". Per últim, també ha assegurat que se l'Albacete és el seu club i que sempre lluitarà "per ajudar".

stats