BARÇA
Esports 17/03/2017

El Barça, l'únic club europeu que va ajudar econòmicament el Chapecoense

Així ho ha explicat el president del club brasiler, que és el proper rival del Barça al trofeu Joan Gamper

Ara
1 min
Aficionats del Chapecoense, en l'homenatge a les víctimes

BarcelonaEl president del Chapecoense, Plinio David de Nes, va explicar en declaracions a la cadena FOX Sports MX que el Barça va ser "l'únic equip que va oferir ajuda econòmica" al Chapecoense després del fatídic accident de l'avió que transportava el conjunt brasiler de camí cap a jugar la final de la Copa sud-americana del 2016 davant l'Atlético Nacional colombià.

"El Barça ens va oferir diners des del primer moment i ens va convidar a jugar el trofeu Joan Gamper el proper mes d'agost", va afirmar el màxim dirigent del Chapecoense en la prèvia del partit contra el Lanús corresponent a la Copa Libertadores i que els brasilers van perdre per 1 a 3. De Nes també va explicar que els guanys del Gamper seran repartits entre els dos clubs.

D'altra banda, el president del Chapecoense també va voler expressar la seva gratitud cap a tots aquells clubs i entitats que "d'una forma o una altra" van mostrar la seva solidaritat. Un d'ells va ser el Roma, que els va oferir jugar un partit a la capital d'Itàlia, però que els brasilers van desestimar per qüestions de calendari.

stats