FUTBOL
Esports 24/01/2018

Neymar lamenta haver arribat a la lliga francesa, segons 'L'Équipe'

El jugador considera que la lliga francesa és massa defensiva i física, comparada amb l'espanyola

Efe
1 min
Nasser al-Khelaifi i Neymar sortint plegats per fer la sessió de fotografies al futbolista brasiler.

ParísNeymar es penedeix d'haver-se decidit per jugar a la lliga francesa, un campionat que considera massa defensiu i físic comparat amb l'espanyol, que és més obert, segons un comentari que ha fet el jugador en privat i que publica aquest dimecres el diari francès 'L'Équipe'.

El futbolista es queixa de les nombroses faltes de què és víctima en una lliga a la qual, segons va confessar en una recent visita al Brasil, comença a penedir-se d'haver arribat aquest estiu procedent del Barça, després del pagament d'una clàusula de 222 milions d'euros, fet que el va convertir en el jugador més car de la història. El diari assenyala que el pare del jugador li va aconsellar quedar-se a Espanya però que ell no el va escoltar.

Segons 'L'Équipe', els responsables del PSG estan inquiets davant d'aquesta eventualitat, sobretot després dels xiulets que va haver de sentir el futbolista diumenge passat per no haver deixat que l'uruguaià Edinson Cavani llancés un penal que li hauria permès convertir-se en el màxim golejador de la història del club.

El president, Nasser al-Khelaïfi, està en contacte directe amb el clan Neymar amb l'objectiu de fer planera la seva estada a París i no té intenció de facilitar la sortida del jugador, encara que l'oferta sigui molt elevada.

stats