Curses de Muntanya
Esports 21/01/2015

Neix la Catalonia Ultra Cup, un nou circuit de curses de muntanya d'ultrafons

La iniciativa recull la tradició de l'ultra trail dels atletes catalans i porta la competició a cinc indrets diferents del territori

N. A.
1 min
Una imatge dels Bastions Skyraces

BarcelonaLa moda de córrer no s'atura i ha fet un pas més. Des de fa anys, de fet. S'han ampliat els quilòmetres que assumeixen els atletes i, també, s'han tastat nous recorreguts. Allunyats de les ciutats. En plena natura. Fruit d'aquesta tradició cada cop més arrelada entre els corredors catalans, neix la Catalonia Ultra Cup, un nou circuit de curses de muntanya d'ultrafons.

Totes les incògnites d'aquest nou campionat es resoldran el pròxim 29 de gener en l'acte de presentació que tindrà lloc al Palau Robert de Barcelona, a partir de les 10h, i en què hi assistiran diferents personalitats polítiques i esportistes d'alt nivell.

La Catalonia Ultra Cup recorrerà de punta a punta el territori català durant les cinc curses. La primera serà l'Ultra Trail Montnegre-Corredor (112km), prevista per al 7 de febrer. La seguirà l'UTBCN –Ultra Trail Barcelona (100km), el 25 d'abril. El 6 de juny es correrà Els Bastions Skyraces (90km), i el 8 d'agost, l'Ultra Trail Val d’'Aran (122km). Tancarà la copa l'UTGN – Ultra Trail Tarragona (84km) el 26 de setembre.

Que les proves estiguin tan espaiades en el calendari respon al desig de l'organització de respectar el descans i recuperació dels esportistes en proves tan dures.

stats