Esports 12/06/2018

Nadal i Pau Gasol graduen els alumnes de l'acadèmia del tennista a Manacor

L'acte de finalització de curs de l'Acadèmia de Rafel Nadal es va celebrar a la pista central de la instal·lació

Ara Balears
1 min
imatge de Rafel Nadal durant el discurs de clausura.

PalmaRafel Nadal, número 1 del món, i Pau Gasol, jugador de l'NBA, han participat aquest dimarts en la cerimònia de graduació de desset alumnes de l'acadèmia que du el nom del recent vencedor del torneig Roland Garros de París.

Els dos esportistes han felicitat els nous graduats i en els seus respectius discursos han explicat que els seus esports, practicats des de molt joves, havien estat fonamentals per a ells.

Rafel Nadal ha agraït a Pau Gasol la seva presència en la cerimònia de graduació i l'ha qualificat de "persona molt especial" per a ell, atesa la gran amistat que els uneix.

El mallorquí, guanyador de 17 grand slams, ha destacat la trajectòria esportiva del català "i els seus nombrosos èxits en el bàsquet dels Estats Units".

Gasol ha dit que està "impressionat" per "aquest increïble complex", que uneix esport i educació, i ha recordat els seus inicis com a jugador de bàsquet.

L'acte de finalització de curs de l'Acadèmia de Rafel Nadal s'ha duit a terme a la pista central de la instal·lació i hi han assistit nombroses persones, entre les quals hi ha hagut els familiars del tennista balear.

Nadal i Gasol s'han fotografiat amb tots els graduats, que lluïen la clàssica toga i birret en una estrada presidida per les banderes d'Espanya, dels Estats Units, de la Unió Europea i de les Illes Balears.

Els organitzadors han distribuït una nota en la qual informaven els mitjans de comunicació que Nadal i Gasol no realitzarien cap declaració i que tampoc no hi havia la possibilitat d'entrevistar tots dos esportistes.

stats