TENIS - US OPEN
Esports 30/08/2019

Nadal passa a la tercera ronda de l'Open dels Estats Units sense jugar

La lesió de l'australià Kokkinakis ha fet que no hi hagués partit

Ara / Efe
1 min
Nadal arriba a tercera ronda del US Open sense jugar

BarcelonaRafa Nadal, número 2 del món, disputarà la tercera ronda de l'Open dels Estats Units per la via més ràpida, sense jugar pels problemes físics de l'australià Thanasi Kokkinakis. El balear supera l'eliminatòria sense desgast, esperant ja Hyeon Chung, el seu pròxim rival. L'excampió de l'Open dels Estats Units, el croat Marin Cilic, també ha aconseguit aquesta nit la classificació després de guanyar en quatre sets per 4-6, 6-3, 7-5 i 6- 3 l'alemany Cedrik-Marcel Stebe, número 256 del món.

Cilic, que no passa pel seu millor moment de joc, tindrà com a pròxim rival el veterà nord-americà John Isner. En la jornada de divendres, la cinquena del torneig, celebrarà els partits del serbi Novak Djokovic, vigent campió, i Roger Federer, tercer favorit.

Mentrestant, en la competició femenina la nord-americana Serena Williams, 6 vegades campiona de l'Open i actual cap de sèrie número 8, també sortirà a la pista. Djokovic jugarà aquesta matinada contra el nord-americà Denis Kudla. Federer, per la seva banda, ho farà al matí davant l'anglès Daniel Evans i Serena contra la txeca Karolína Muchová, en la sessió de la tarda.

stats