Espanyol
Esports 25/06/2014

El Mundial és el millor aparador per als transferibles de l'Espanyol

El central mexicà Héctor Moreno i el davanter uruguaià Cristhian Stuani estan tenint una actuació destacada al Brasil

Efe
1 min
Héctor Moreno rep la falta de Luka Modric durant el Mèxic-Croàcia

BarcelonaEl central mexicà Héctor Moreno i el davanter uruguaià Cristhian Stuani, dos dels més ferms candidats a abandonar l'Espanyol aquest estiu, tenen al Mundial del Brasil el millor aparador després que les seves respectives seleccions s'hagin classificat per als vuitens de final.

La cotització de tots dos podria anar a l'alça després del torneig. Les opcions que el club català rebi una oferta també augmentarien.

Héctor Moreno ha estat titular en els tres partits de la fase de grups, mentre que Stuani, per la seva banda, va sortir d'inici en la primera jornada i va entrar en la segona meitat en la resta de partits.

En el cas del mexicà, el seu representant ja ha manifestat la seva intenció de buscar un nou equip al defensa. En els últims dies s'ha relacionat Héctor Moreno amb equips de la Premier League anglesa i la Serie A italiana. L'Espanyol, per la seva banda, no el vendria per menys de 10 milions d'euros.

Encara que les informacions sempre són més insistents respecte al futur del mexicà, Stuani també és un altre dels futbolistes que podrien deixar el club blanc-i-blau aquest estiu. L'agent de Cristhian Stuani ha apuntat que l'uruguaià és seguit per diversos equips. A més, la seva condició de comunitari amplia les seves opcions.

stats