MOTOR
Esports 20/06/2019

El Ral·li RACC presenta el seu recorregut

Segueix sent l'única prova del Mundial amb un traçat mixt

Ara
1 min
El Ral·li RACC presenta el recorregut de la seva 29ª edició

BarcelonaEl Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada va presentar a Tarragona el recorregut de la pròxima edició, que se celebrarà del 24 al 27 d’octubre, una edició que no passarà per Barcelona, on molts anys s’ha fet la sortida simbòlica. Aquest ral·li seguirà sent l’únic mixt de tot el calendari del Mundial, amb trams sobre asfalt i trams sobre terra el mateix dia, fet que complica la preparació dels pilots. Consulta el recorregut aquí.

A l’acte celebrat a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, en presència del president del RACC, Josep Mateu; el director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; l’alcalde de Salou, Pere Granados, i i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, va explicar el traçat d’aquesta 29a edició, un recorregut molt similar al de la temporada passada. Mateu va admetre a l’acte que des de la Federació Internacional d’Automobilisme s’ha pressionat per aconseguir que la prova deixi de tenir un recorregut mixt: “Els últims anys ja hem viscut problemes per mantenir-lo així. Aquest any s’ha salvat, però caldrà veure què passa en el futur”. La prova catalana serà la penúltima del Mundial.

El ral·li començarà el dijous 24 d’octubre amb el 'shakedown' i la cerimònia de sortida en el tradicional podi de Salou, i, després de 325,08 km de velocitat dividits en 3 dies, el diumenge es donarà per conclòs a la mateixa localitat.

stats