Esports 11/06/2016

Messi torna per la porta gran, amb tres gols, en la golejada a Panamà (5-0)

El davanter blaugrana, que ha entrat a la segona part, rescata la seva selecció, que ja està classificada per als quarts de final

R.r.
Messi ha firmat tres gols en el seu retorn amb l'Argentina

BarcelonaTres gols en 26 minuts. Així va ser el fulminant retorn de Leo Messi amb l'Argentina. El davanter blaugrana, que s'havia perdut el primer partit de la Copa Amèrica Centenari, va liderar la seva selecció amb un triplet i va golejar 5 a 0 un Panamà que ho va tenir tot en contra des del començament del duel.

D'entrada, els argentins es van avançar al minut 6 amb un gol de cap de l'exvalencianista Nicolás Otamendi. Poc després, al minut 30, Aníbal Godoy era expulsat per un cop a la cara a Gaitán. Amb tot, ni amb superioritat numèrica els de Gerardo Martino aconseguien dominar un partit en què el públic s'anava impacientant, ja que els argentins no trobaven la manera de dominar el seu rival. Tampoc hi va ajudar la lesió de Di María poc abans del descans.

La segona part, però, el partit va fer un gir complet. Al cap d'un quart d'hora del segon temps, Messi tornava després de la lesió a l'esquena que es va fer en l'amistós contra Hondures. Situat al darrere dels dos davanters, només va tardar vuit minuts a estrenar-se en aquesta Copa Amèrica. Primer va recollir un rebot a la frontal i va acabar definint amb l'esquerra dins de l'àrea.

Poc després, firmava un majestuós llançament de falta. El tercer del seu compte particular, després de trencar la cintura d'un central rival, també el firmava dins de l'àrea. El cinquè gol de la nit el va firmar Agüero de cap. El davanter del Manchester City es va convertir en el seu millor soci. Amb aquest resultat, l'Argentina ja és als quarts de final, a falta d'una jornada perquè es concretin la resta de rivals.