BARÇA
Esports 03/07/2013

L'empresa MCM podria exercir accions legals contra Sandro Rosell i Antoni Rossich

MCM gestiona el projecte per buscar patrocinadors per a la façana de l'edifici de la Masia

Ara
2 min

BarcelonaEl grup MCM, impulsor de la Plataforma Empresarial MCM-Masia que pretenia buscar publicitat per a la façana de la Masia, podria emprendre accions legals contra el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i contra el director general, Antoni Rossich, per incompliment del contracte signat i per perjudici econòmic. El grup MCM té un contracte en vigor amb el Barça per comercialitzar en exclusiva les façanes de la nova Masia del club.

Segons afirma MCM, en una carta recent enviada al president del club, Sandro Rosell, i al director general, Antoni Rossich, el president de la Plataforma Empresial MCM-Masia, Antonio García-Valdecasas, ha contestat al comunicat del club del 18 de juny de la manera següent: "Efectivament, tal com vostès reflecteixen al primer punt del seu comunicat, el nostre contracte arrenca dins el context d'unes negociacions molt més àmplies, i cito textualment". Les negociacions incloïen, entre altres acords, la finalització de les obres de construcció de la Masia i la recompra pel FC Barcelona d'una finca venuda a MCM Renting en l'àmbit de la Ciutat Esportiva a Sant Joan Despí.

MCM afirma que ostentava un contracte amb el club amb data de 17 de juny del 2010, segons el qual l'entitat esportiva era l'encarregada de controlar i, per tant, repartir el 50% dels beneficis d'explotació de les façanes de la Masia entre el club i MCM. Aquest contracte va ser adequat a conveniència de la nova junta directiva del Barcelona, ja que havia estat subscrit en primera instància per l'equip directiu de Joan Laporta. MCM creu que ha renunciat a uns beneficis potencials com a promotor en vendre uns terrenys al club per acontentar la nova junta i així implementar la Masia com a prova pilot del que havia de ser un projecte molt més important, "l'explotació publicitària de la futura façana del Camp Nou".

Segons García-Valdecasas: "La posició del FCB en aquest assumpte està erosionant greument els interessos empresarials de MCM. Acaben de posar en perill la comercialització del tercer any de contracte i no aclareixen cap indici de dubte que se'ns pogués plantejar respecte a la seva voluntat de complir amb el pacte".

stats