DAKAR 2014
Esports 18/01/2014

Marc Coma dedica el triomf a Kurt Caselli, company seu a l'equip KTM mort durant una cursa

El pilot d'Avià diu que la clau d'aquest Dakar "extrem i duríssim" ha estat no cometre errades

Ara
1 min
Marc Coma / FELIPE TRUEBA / EFE

BarcelonaMarc Coma ha aixecat els braços al cel després de creuar la meta de l'última especial del Dakar 2014. El d'Avià ha aconseguit el triomf per quart cop.

"Ha estat un Dakar extrem, un Dakar duríssim. Hem treballat molt bé i vull dedicar aquesta victòria a Kurt Caselli, que segur que ens ha ajudat molt des d'on sigui", ha dit Coma a Fox Sports. Caselli, company a KTM de Coma, va debutar al Dakar l'any passat per substituir el pilot d'Avià, que estava lesionat. Aquest any havien de competir tots dos al Dakar, però el nord-americà va patir un accident mentre competia a la Score Baja 1000 i va morir després de rebre un impacte al cap.

Preguntat per quina ha estat la clau per guanyar aquest Dakar, Coma ha dit: "No cometre cap errada ha estat important, i el dia que les hem comès les hem superat sense perdre gaire temps". Per Coma, el triomf és el premi a "l'esforç i al sacrifici". "Són dues setmanes que vius al límit i, quan acabes, et surt tot", ha comentat, després de creuar la línia de meta.

stats