Esports 04/07/2020

El Mallorca perd al Wanda Metropolitano i la lluita per la permanència es complica

Aquesta derrota deixa el conjunt mallorquí amb la necessitat de guanyar contra el Llevant dijous que ve

Manolo Reina agafa la pilota davant el davanter argentí de l'Atlètic de Madrid, Ángel Correa.

PalmaEs complica la lluita per la permanència del Mallorca després de perdre al Wanda Metropolitano. El conjunt de Vicente Moreno no ha pogut sumar davant l'Atlètic de Madrid, que ha tancat el partit amb un 3 a 0, amb dos gols de Morata a la primera part i un de Koke en el minut 78.

El primer gol ha arribat en el minut 28, després d'una falta d'Aleksandar Sedlar a Morata, que ha fet que l'Atlètic s'hagi situat a la línia de penal. Tot i que Reina ha aconseguit aturar el xut, l'àrbitre Alberola Rojas ha fet repetir el penal, després d'haver revisat el VAR, perquè el mateix Sledar ha entrat dins l'àrea abans de l'execució. En aquesta segona oportunitat, Morata no ha perdonat i ha marcat el primer gol de l'enfrontament.

El Mallorca ha tingut diferents oportunitats per empatar el partit amb un xut de fora de l'àrea de Takefusa Kubo, que ha acabat a les mans d'Oblak, i amb dues centrades amenaçadores de Cucho Hernández, però sense cap rematada. Tot i la insistència del Mallorca, que ha aconseguit el control del partit durant els darrers minuts de la primera part, en el darrer minut del temps afegit Morata ha marcat el segon gol després d'un error defensiu del Mallorca, que ha deixat el partit quasi sentenciat.

Després del descans, el conjunt de Vicente Moreno no ha reaccionat, i tot i que ha intentat reduir la distància en el marcador, la pilota no arribava a la porteria. El tercer gol de l'Atlètic ha arribat en el minut 78, quan el jugador del Mallorca Sastre ha desviat el xut de Koke que ha descol·locat Reina.

El fet de no haver sumat cap punt deixa el Mallorca amb la necessitat de guanyar contra el Llevant dijous que ve per tenir alguna oportunitat de mantenir la categoria.