El Mallorca perd una oportunitat d'or a Castelló

Els balears sumen una nova derrota lluny del seu estadi (1-0)

ARA Balears
Els jugadors del Castelló celebren el gol.

PalmaEl Mallorca ha perdut una oportunitat d'or per fer una nova passa cap a Primera Divisió. Els balears han sumat una dolorosa derrota lluny del seu estadi, aquesta vegada davant el Castelló (1-0). Tot i dominar i dur el pes del partit durant els 90 minuts, els homes de Luis García Plaza no han estat capaços de convertit la seva superioritat en gols.

Una diana del davanter Juanto Ortuño en el minut 24 ha bastat al Castelló per sumar els tres punts. L'equip valencià ha defensat amb pràcticament els 11 jugadors al seu camp i ha neutralitzat l'atac dels mallorquins. Els vermells han estat els dominadors de la pilota, però aquest control no s'ha traduït en ocasions davant un Castelló que gairebé no s'ha aproximat a la porteria de Manolo Reina.

D'aquesta manera, el Mallorca estarà molt pendent del partit que aquest dilluns disputaran l'Almeria i l'Espanyol. Una victòria dels andalusos faria que l'avantatge dels balears respecte del tercer classificat es reduís a cinc punts.

La pròxima jornada, els de Luis García Plaza tornaran a jugar com a visitant. El Mallorca s'enfrontarà al Sabadell el dilluns 26 d'abril, un rival que lluita per evitar el descens a Segona Divisió B. El xoc començarà a les 21 h i serà una altra oportunitat per sumar tres punts que acostin un poc més els balears a l'ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.