Esports 26/04/2021

El Mallorca es complica la vida i perd a Sabadell (1-0)

Els illencs sumen dues derrotes consecutives, però encara mantenen sis punts d'avantatge respecte del tercer classificat

ARA Balears
1 min
Els jugadors del Sabadell celebren l'únic gol del partit.

PalmaEl Mallorca ha sumat aquest dilluns davant el Sabadell la seva segona derrota consecutiva. Els illencs han perdut per 1 gol a 0 contra el conjunt català i donen vida a l'Almeria i el Leganés en la lluita per l'ascens a Primera. Els andalusos se situen ara a 6 punts dels vermells, mentre que els madrilenys, quan només queden sis partits per acabar la lliga, es col·loquen a 7.

Els homes de Luis García Plaza no han estat capaços de vèncer un equip que es troba en posicions de descens i que feia cinc mesos que no guanyava. Un gol de Jaime Sánchez en el minut 13 ha bastat als catalans per sumar els tres punts. Tot i el domini balear en el control del joc, el Mallorca no ha creat pràcticament cap ocasió de gol en els 90 minuts i ha merescut la derrota.

Tot i aquesta nova travelada, els illencs mantenen sis punts d'avantatge respecte del tercer classificat. No obstant això, els de Luis García Plaza necessiten reaccionar i trencar amb aquesta mala dinàmica de joc i, sobretot, de resultats si volen aconseguir l'objectiu de l'ascens.

La pròxima jornada els vermells rebran el Mirandés al Visit Mallorca Estadi. Un xoc que es disputarà aquest dissabte, 1 de maig, a partir de les 18.15 h. Aquest partit serà crucial per al Mallorca, sobretot per recuperar la confiança i acostar, un poc més, l'ascens a Primera Divisió.

stats