Esports 15/09/2014

"No sé què he fet malament, hi ha gent que intenta demonitzar-me"; Biel Cerdà en 10 frases

El president del Mallorca acusa Dudu Aouate de no ser prou transparent amb el seu projecte i carrega tota la responsabilitat de la situació del club a Llorenç Serra Ferrer

Miquel Ramis
2 min

PalmaEl president del Mallorca ha comparegut en roda de premsa avui migdia per respondre a Dudu Aouate i carregar contra Llorenç Serra Ferrer. La venda encara no està tancada. Aquí 10 frases per resumir una compareixença que ha durat més d'una hora:

1. "No sé què he fet malament, diguin-me alguna cosa que hagi perjudicat el Mallorca; hi ha gent que intenta demonitzar-me".

2. "La meva intenció és trobar una solució per al Mallorca: vendre les meves accions o anar a una ampliació de capital que permeti trobar la pau social".

3. "Dimitiré de president del club i de conseller quan s'hi hagi trobat una solució, no vull estar en aquest projecte".

4. "Que Aouate digui qui són els seus socis, no vull vendre a algú que pot fer mal al Mallorca".

5. "D'ençà que entràrem al club, l'únic que sempre ha tingut un càrrec de responsabilitat en la gestió ha estat Serra Ferrer".

6. "Crec que Serra és darrere Aouate perquè l'estil amb el qual es va humiliar Miquel Soler i Vicente Engonga s'assembla molt al que patiren Michael Laudrup i José Luis Oltra".

7. "Tothom coneix la proposta que m'ha fet Aouate; a veure si la gent coneix les condicions que han pactat amb Serra Ferrer".

8. "He pogut fer moltes coses malament, però sense la intenció de fer mal al Mallorca; he passat vergonya de no haver pogut donar al Mallorca el que es mereixia, he passat vergonya de baixar a Segona i estar a punt de descendir a Segona B".

9. "No don per rompuda cap negociació amb Aouate; tenim un marge de 40 dies, però ha de demostrar que el seu grup és solvent i que no hi ha conflictes d'interessos amb un amic seu com Fali Ramadani".

10. "Puc presentar molts grups interessats a comprar el Mallorca: italians, anglesos, alemanys, suïssos...".

stats