FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ
Esports 15/04/2017

El Mallorca cerca tres punts vitals a Saragossa

Els vermells volen mantenir-se amb vida en la lluita per la salvació davant un rival irregular

Ara Balears
2 min
El Mallorca cerca tres punts vitals a Saragossa

PalmaGuanyar per no veure’s amb l’aigua al coll. Sumar tres punts per poder mantenir-se amb vida en la lluita per la salvació. El Mallorca s’enfronta al Saragossa (20.30 hores/GolTV) amb l’objectiu de sumar una victòria vital per a les aspiracions vermelles. Bloquejats per la por de l’error, el Mallorca cercarà alliberar-se de la llosa per recuperar el ritme cardíac, per demostrar que encara són vius.

Sergi Barjuan afronta el seu segon partit a la banqueta del Mallorca i no té marge d’error. L’empat a zero de la setmana passada contra el Nàstic va fer esclatar una afició que ja no es creu les explicacions que li arriben, ja surtin de la boca de Maheta Molango, de l’entrenador o dels futbolistes. Tot i la volcànica situació que envolta l’equip, el Mallorca ha de saber sobreposar-se a la pressió. No ha de comptar que la darrera victòria de l’equip data del passat mes de febrer. No s’ha de tenir en compte que el Mallorca només ha sumat una victòria com a visitant en tota la temporada. Tot això no compta per al duel a la Romareda. Només hi val el triomf.

La primera convocatòria que va realitzar Sergi com a entrenador vermell no va deparar gaire sorpreses. En canvi, la llista de citats que va oferir ahir sí que va oferir novetats. Les més destacades foren les absències de Moutinho i Juan Domínguez. A més, Óscar Díaz es va mantenir entre els escollits per viatjar a la capital aragonesa.

El davanter, condemnat a l’ostracisme bona part de la temporada, podria tornar a sentir-se futbolista. Podria ser una de les sorpreses de Sergi en l’onze titular. Un altre que podria formar d’inici és Juan Culio. Una vegada complida la sanció per acumulació de targetes, i després d’haver renunciat a viatjar a l’Argentina per assistir al funeral de la seva mare, el migcampista argentí podria tornar a convertir-se en la referència del centre del camps.

El Saragossa, per part seva, s’ha convertit en el pitjor conjunt a casa de 2017, després de només haver sumat cinc dels 21 punts que ha disputat a la Romareda. El tècnic aragonès, César Láinez, recupera el defensa uruguaià Leandro Cabrera i el migcampista Manu Lanzarote i continuarà tenint les baixes del polonès Wilk i de Jordi Xumetra. Tots dos apunten a recuperar la titularitat en lloc de Casado, que quedà fora de la convocatòria i, probablement, de Cani. Un duel on hi haurà en joc tres punts vitals.

stats