REIAL MADRID
Esports 09/12/2014

El Reial Madrid mostra el seu rebuig a la violència en una carta als membres de la seva grada d'animació

La Cadena Cope ha tingut accés al document que explica perquè es van expulsar 17 socis que van proferir insults contra Messi i Catalunya

Ara
2 min
Competència alerta que el Barça i el Madrid tenen ajudes fiscals

BarcelonaEl Reial Madrid va enviar una carta a tots els membres de la Grada Fans RMCF per explicar perquè va decidir expulsar 17 membres d'aquesta grada d'animació. La Cadena Cope ha tingut accés al document, en el qual el conjunt blanc fa un discurs clar en contra de la violència, també verbal, als estadis de futbol, especialment al Santiago Bernabéu.

Aquest és el contingut de la carta del club als membres de la Grada:

"Com a membre de la Grada Fans RMCF volem fer-te arribar la nostra preocupació per alguns fets esdevinguts durant el partit Reial Madrid-Celta del dia 2014.12.06 en què un petit col·lectiu d'aficionats va proferir càntics contraris a les normes i valors que han de presidir la manera d'actuar dels membres de la Grada Fans RMCF.

El Club i les organitzacions membres de la Grada van establir des del primer dia tolerància zero amb aquest tipus d'actituds i comportaments. En conseqüència, tal com s'estableix en el compromís signat individualment per cada membre de la Grada, i també a petició de les organitzacions que participen i coordinen la Grada Fans RMCF, el Club ha decidit expulsar 17 membres implicats en les actituds i càntics denunciats.

En el projecte Grada Fans RMCF no tenen, ni tindran mai, cabuda ni els insults, ni les expressions racistes, ni les homòfobes i, per descomptat, tampoc la violència i les amenaces.

Des d'aquí recordem a tots els membres de la Grada l'estricte compliment de les normes de funcionament d'aquesta zona de l'Estadi que acull tots els madridistes que creuen en una animació apassionada però sense violència, sense ideologies polítiques, oberta a totes les edats i amb un únic sentiment comú: el madridisme.

També sol·licitem la vostra ajuda i compromís perquè poseu en coneixement dels responsables del Club, i dels coordinadors de les organitzacions presents a la Graderia, de tot aquell que incompleixi les normes i principis que inspiren la forma d'actuar i animar de la Grada Fans RMCF.

No oblidem mai que el veritable madridisme és sempre incompatible amb la violència, el racisme, l'homofòbia i qualsevol gest d'intolerància.

Atentament, José Luis Sánchez

Director de l'Àrea Social".

stats