BARÇA
Esports 28/02/2015

Luis Enrique: "Hem intentat ser més verticals i més directes per superar el Granada"

L'entrenador del Barça s'ha queixat de l'estat del terreny de joc i no ha volgut polemitzar per l'entrevista a Carles Rexach publicada aquest dissabte

Ara
1 min
Luis Enrique, a Granada / AFP PHOTO

BarcelonaSatisfet pel resultat i sense ganes de polèmica. Luis Enrique ha marxat de Los Cármenes amb la sensació que s'havia fet bé la feina malgrat les dificultats. "Sabíem que ens trobaríem un Granada que ens complicaria el joc de combinació. Hem intentat ser més verticals i més directes per superar-lo. L'equip ho ha interpretat bé", ha explicat l'asturià després de la victòria per 1-3.

L'entrenador del Barça s'ha queixat de l'estat del terreny de joc, dient que "costava fer tres passades seguides", i ha insistit que el nivell de joc de Luis Suárez sempre ha estat bo. "Des que va començar a jugar, Suárez ha estat a un nivell molt alt. Però ara [com que marca] és més espectacular".

Finalment, Luis Enrique no ha volgut entrar a polemitzar sobre l'entrevista que ha publicat aquest dissabte el 'Regió7' a Carles Rexach, on l'acusava de posar massa normes al vestidor. "L'única norma que conec és la Norma Duval", ha comentat, i aquí ha donat per tancada la discussió.

stats