Esports 22/09/2015

Un Llevant necessitat rep l'Eibar en la tornada de Mendilibar a València

Els jugadors del Llevant, durant un entrenament / LEVANTEUD.COM

BarcelonaEl Llevant rep aquest dimecres l'Eibar (20.00 h, Canal+ Liga) amb l'obligació d'aconseguir la primera victòria de la temporada en un partit que suposarà el retorn al Ciutat de València del tècnic José Luis Mendilibar. El tècnic del Llevant, Lucas Alcaraz, compta amb la baixa per lesió de David Navarro, que es recupera d'un fort vertigen i encara no té el ritme de joc necessari, i de Simao, que compleix el quart i últim partit de sanció per l'expulsió davant el Celta en l'estrena de la Lliga.

L'Eibar, que va encaixar la seva primera derrota de la temporada dissabte davant l'Atlètic de Madrid (0-2) després de sumar set punts en les primeres tres jornades, vol tornar al camí del triomf davant un rival directe per aconseguir la permanència a final de temporada. El tècnic visitant, que té des de la pretemporada les baixes per lesió del defensa Manuel Castellano, 'Lillo', i el porter Jaime Jiménez, ha convocat Borja Ekiza, que es recupera d'una capsulitis en un dit del peu.