SEGONA DIVISIÓ
Esports 06/09/2014

El Llagostera confia en sumar punts fora de casa al camp del Recreativo

Els dos equips no s'han enfrontat mai en cap competició

Efe
2 min
Santi Castillejo / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Recreativo de Huelva i el Llagostera s'enfronten al Nuevo Colombino en un duel mai jugat ababs, partit en què l'equip gironí busca aconseguir algun punt fora de casa.

Tots dos conjunts no s'han enfrontat mai en cap categoria ni tampoc a la Copa del Rei. La particularitat del seu primer enfrontament és que es jugarà a les quatre de la tarda, amb temperatures que podrien superar els 30 graus.

El conjunt de Huelva arriba a aquesta tercera jornada de lliga després d'empatar sense gols davant el Reial Saragossa a casa i amb el Deportivo Alabès a domicili. Per la seva banda, el Llagostera, recent ascendit a la Lliga Adelante, va aconseguir la passada jornada la seva primera victòria en superar el Leganés, a casa, per dos gols a zero.

El tècnic del Llagostera, Santi Castillejo, ha comentat que després d'una victòria important "tot es mira amb molt més optimisme i ara creiem en el que fem. Una victòria dóna aire". En la convocatòria per al partit, el tècnic només ha introduït un canvi respecte a la passada jornada, el del porter Moragón, ja recuperat que entra al lloc de Nico Ratti, que ha estat suplent en els altres dos partits.

Respecte al partit, Castillejo ha apuntat: "Espero que aquest desplaçament sigui molt diferent al de Las Palmas, ja que vam cedir massa la possessió i, a més, no generem perill". Sobre els possibles canvis que pugui introduir Castillejo en l'onze inicial i tenint en compte que dimecres l'equip té partit de Copa del Rei contra el Betis, el tècnic ha subratllat que "aquells que no juguin en un partit, participaran en l'altre" .

Recreativo: Sotres; Córcoles, Menosse, Juanan, Víctor Díaz; Jesús Vázquez, Dimas; Pedro Ríos, Montoro, Cabrera; i Rubén Mesa.

Llagostera: René; Aimar, Ruyman, Alcalá, Ríos, Eloy Gila, Tito, Jordi López, Rico, Juanjo i Sergio León.

Àrbitre: Valdés Aller (Comité Castella I Lleó)

Estadi: Nuevo Colombino (16 h).

stats