Futbol català
Esports 26/05/2013

L'Hospitalet cau a Tenerife i necessitarà remuntar a la Feixa Llarga (3-1)

Osado, amb un gol a l'últim minut, ha retallat distàncies i ha donat esperança a l'Hospi, que confia en remuntar al seu camp per pujar a Segona Divisió A

BarcelonaL'Hospitalet ha perdut en el partit d'anada de l'eliminatòria directa per pujar a la Segona Divisió B. Els catalans han caigut al camp del Tenerife tot i que han pogut retallar distàncies a l'últim minut gràcies a un gol d'Osado (3-1), una diana que permet que l'Hospi confiï en remuntar en el partit de tornada, a la Feixa Llarga, d'aquí una setmana.

El Tenerife ha estat superior i s'ha avançat als 11 minuts gràcies a un gol de Luismi Loro. Llorente ha estat l'encarregat de fer pujar el 2-0 al minut 56. Amb dos gols d'avantatge, els locals han jugat a plaer i han pogut fer el tercer gol al 81, obra de David Medina. Tanmateix, l'Hospi ha reaccionat a temps i el gol d'Osado al 89 ha servit perquè els catalans afrontin la tornada amb cert optimisme.

El guanyador de l'eliminatòria pujarà directament a la Segona Divisió A, mentre que el perdedor tindrà una segona oportunitat, jugant contra un dels guanyadors de la primera eliminatòria (que juguen els equips que van quedar segon, tercer i quart als diferents grups de 2a B).